Despre noi

vestel-service.ro este format din tehnicieni cu experienta in domeniul reparatiilor electronice, asigurand reparatii hardware si software pentru majoritatea modelelor de telefoane mobile, tablete, aparate gps, inclusiv aparte „no name”.

Service-ul noastru detine un laborator care este dotat cu instrumente de reparatii si control specifice interventiilor pe placa de baza in conditii ESD. Avem personal calificat si aparatura de ultima generatie pentru a putea realiza cele mai complicate reparatii hardware(inclusiv microscopice).

Oferim servicii de decodare/deblocare pentru majoritatea marcilor si modelelor de telefoane de pe piata romaneasca , indiferent de origine sau de banda de frecventa in care acestea functioneaza. Deblocarea/decodarea nu afecteaza in nici un fel functionarea ulterioara a telefonului. Pentru diverse marci de telefoane, dupa efectuarea deblocarii, serviciile suplimentare cum ar fi 5G, 4G, 3G, EDGE, WAP, GPRS, etc este posibil sa nu functioneze pe retelele din Romania datorita unor protectii suplimentare.
Resoftam (rescriem software) telefoane cu orice fel de problema software fara a fi afectata versiunea software originala a telefonului (in cazul telefoanelor functionale). In cazul in care este necesara schimbarea versiunii de software clientul va fi informat, in acest fel procesul va incepe numai dupa ce primim aprobarea clientului. Se pot salva informatii din telefon astfel incat clientul sa nu piarda nimic din datele din telefon(pentru terminalele functionale).

Executam reparatii hardware si software pentru sisteme de calcul (desktop , laptop , monitoare , periferice, etc ) inclusiv la nivel de reflow, reball,bios programing.
Deparolam/decodam parole bios si hard-disk pentru majoritatea laptopurilor aparute pana in prezent.

Pentru sisteme GPS putem face update de soft (actualizare / inlocuire sistem de operare si harti)

Avantajele oferite de noi:
– produsele aflate in garantie au prioritate
– raportul calitate-pret
– garantiile oferite pentru orice tip de service gsm executat ( reparatii, resoftare, decodare telefoane).
– consultanta calificata gratuita
– primiti informatii complete despre defectele si variantele de reparatii ale telefonului intrat in service
– solutii complete, consultanta, evaluari, contracte de service, contracte de garantie si post-garantie.

Promptitudinea in executarea lucrarilor, un factor esential in colaborarea firmei noastre cu clientii fie vorba de companii sau persoane fizice. Raspundem pentru toate interventiile facute.

Toate drepturile rezervate@2010-2020 www.vestel-service.ro/VESTEL TECHNOLOGIES SRL CUI: RO27213647 J40/7115/2010 | Optimizat si promovat de servicii seo